Altijd gratis verzending bij Bol.com!

bol.com gratis verzendenJe kent het wel! Bestel je iets voor €. 19,95 kom je net 5 cent te kort voor die gratis verzending!

Dan maar € 1,90 betalen om het gratis verzonden te krijgen bij Bol.com.

Wist je dat je je spullen, ook al is het onder de 20 euro, gewoon gratis verzonden kan krijgen?

 

Ja het is mogelijk! Gratis verzenden bij Bol.com

Gratis verzenden kan bij bol.com ook al is het onder de 20 euro! Je moet er gewoon een ebook bij bestellen van bijvoorbeeld 5 cent!
Dat is altijd nog beter dan € 1,90 betalen toch? Dus kies hier onder het bedrag dat je nodig hebt om aan te vullen en laat Bol.com je spullen gratis naar je verzenden!

Maak een bol.com gratis verzenden keuze!

gratis verzenden met bol.comKlik op 1 van de prijs knoppen voor selectie van de verschillende boeken die we hebben.

Is het een bol.com boek dat in een vreemde taal is en u niet kan lezen? Ach! Nog steeds beter 1 cent bijbetalen dan 1,90 voor bol.com verzending toch?

[show-bolGratisverzenden]

Waarom Bol.com niet altijd voor Gratis verzenden heeft gekozen is mij een raadsel! De marge op boeken zal niet zo heel hoog zijn, waardoor je bij 19,99 net geen gratis verzending kan doen. Maar die ene cent zal ook niet veel meer uitmaken.

Onder de 20 euro gratis verzenden bij Bol.com

verzend gratis met bol.comGelukkig is het dus mogelijk om je spullen onder de 20 euro gratis te laten verzenden door Bol.com. En nog een heel makkelijk ook.

Of het nu boeken, electronica, luiers, cosmetica of zelfs games of dier speelgoed is als het onder de 20 euro is zorgt ik er voor dat je altijd gratis kan verzenden bij Bol.com!

Natuurlijk moet je dit script niet gebruiken als het meer dan € 1,90 is. Want dan kan je net zo goed een echt goed boek uit de outlet kopen! Dan kan je het tenminste nog lezen!

Maar het gratis verzenden werkt dus echt! Ik heb het nu meerdere malen geprobeerd en Bol.com verstuurd de producten dus gratis en voor niets!

Gratis verzenden Bol.com grote bedragen

Heb je dus meer nodig dan 1 euro 90 om gratis en voor niets te laten verzenden door Bol.com kies dan iets uit de outlet!

Hier staan honderden producten voor tussen de 1 en max 2o euro waar je echt iets aan hebt en kan gebruiken. En hiermee bespaar je dus weer de 1 euro 90 verzendkosten die bol.com rekent!

Gratis verzenden kan dus echt!

[button href=”https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=33431&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fra%2Fnederlandse-boeken%2Ftijdelijke-aanbiedingen%2F8697%2Findex.html&name=Tijdelijke%20aanbiedingen” style=”emboss” size=”medium” color=”#136ebf” hovercolor=”#dd9d3b” textcolor=”#FFFFFF” target=”_blank” tooltip=”Kies wanneer je meer dan 1,90 nodig hebt voor een outlet artikel bij Bol.com” icon=”euro”]Meer dan 1,90 bol.com producten[/button]