Colofon

Wat is het vanderSluijs Blog?

Het vanderSluijs Blog is opgericht door Theo van der Sluijs. Ik ben dit blog gestart in 1996 en heb honderden artikelen geschreven. Helaas zijn door de jaren heen redelijk wat posts verloren gegaan door het overstappen naar verschillende content management systemen. Gelukkig zijn er op dit moment nog steeds zo’n [aps-get-count social_media=”posts”] blog artikelen en er zullen er nog veel bij komen. Door de jaren heen is het van der sluijs blog groter en groter geworden en wordt het naast ICT-ers ook door heel veel anderen bezocht.

Adverteren

Heeft u interesse om uw product of dienst via vandersluijs.nl te promoten dan verwijs ik u graag door naar de pagina: Adverteren.

Bereik/Doelgroep &  website stats

Website – 2500 bezoekers gemiddeld per maand
Blog Posts –[aps-get-count social_media=”posts”]
Doelgroep – 20 t/m 65 jaar (man & vrouw, veelal technisch)
Instagram –[aps-get-count social_media=”instagram”] volgers
Twitter –[aps-get-count social_media=”twitter”] volgers

Artikelen

Sommige van de producten,  software, apps enz die beoordeeld zijn op deze blog werden gestuurd voor onderzoek en promotionele aandacht. Ongeacht de wijze waarop een product is verkregen (of ik het zelf kocht, of het was gegeven als geschenk, of per PR om te testen), zal mijn mening altijd hetzelfde blijven. Ik behoud zelf de controle van alle inhoud op deze site en heb het recht om van een bepaald product af te zien. Alle producten test ik volledig uit mijn eigen ervaring. Ik zal altijd mijn eerlijke mening geven over de producten die ik test, dat kan positief of negatief zijn.

De reviews die ik doe zijn op mijn ervaring gebaseerd op basis van mijn eigen ervaringen. Voor alles wat je zelf wilt uitproberen, ga dan verder met de nodige voorzichtigheid, en vergeet niet om eventueel een medisch specialist te raadplegen voordat u er zelf aan begint. Ik kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor als er iets fout gaat.

Rechten website

Alle inhoud van deze site behoort tot vandersluijs.nl, tenzij anders aangegeven.

Creative Commons-Licentie
Deze site valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel 4.0 Internationaal-licentie.

Vragen?

Gelieve alle voorstellen en vragen via het onderstaande formulier te stellen:

[contact-form to=’theo@vandersluijs.nl’ subject=’vandersluijs.nl contact’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]