Hulp bij Joomla

Een content management systeem (CMS) zoals Joomla! biedt de gebruiker de mogelijkheid om zonder kennis van een programmeer- of lay-out taal, op een eenvoudige manier artikelen te maken en te beheren. Belangrijk is dat de technische basis van zo’n Joomla!-website goed is neergezet. Zo is je website snelveilig en tevens goed vindbaar door Google.

Als de site niet goed is ingericht zal een Joomla! site niet optimaal werken en u meer kopzorgen geven dan dat het u nieuwe bezoekers of klanten op zal leveren.

Ik heb meer dan 11 jaar ervaring met Joomla! en 20 jaar ervaring in het opleveren van Internet sites en weet dus als geen ander welke problemen een site kunnen opleveren en hoe deze opgelost moeten worden.

[accordion]
[toggle title=”Vindbaarheid Joomla site (SEO)” state=”opened”]

SEO (Search Engine Optimization) is het voor zoekmachines optimaliseren van je Joomla website. Het doel van SEO is om je website beter vindbaar te laten zijn door zoekmachines en zo hoger te komen in de zoekresultaten van (bijvoorbeeld) Google op bepaalde zoektermen. Op deze manier kan je veel meer bezoekers naar je site trekken.

Ik weet waar Google op let en hoe je de website het beste kan indelen om Google te helpen. Tevens kan ik een  zoekwoordonderzoek doen om zo te achterhalen op welke zoektermen het meest gezocht wordt voor de website.

Als dit niet goed gebeurd zal de website niet goed gevonden en geïndexeerd worden door Google en zal de site niet vindbaar zijn voor de bezoekers of klanten.

[/toggle]
[toggle title=”Onderhoud van Joomla!”]

Joomla! is een geweldig CMS, maar het is belangrijk om je (Joomla-)website goed te onderhouden. Denk aan het updaten van plugins, het theme en het WordPress CMS zelf. Daarnaast moet je regelmatig backups maken. Dit kost tijd en moet heel nauwkeurig worden uitgevoerd.

Dit onderhoud kun je uitbesteden aan mij, zodat je zelf kan richten op het schrijven van goede content en je niet hoeft druk te maken of de site wel veilig is. Hierdoor ben jij geen tijd kwijt aan de technische zaken en kun jij je focussen op je website.

[/toggle]
[toggle title=”Performance Joomla”]

Een snelle website is belangrijk, want bezoekers zijn sneller geneigd om je website te verlaten zodra de website langzaam is. Zeker wanneer je een webshop hebt, is een langzame website echt een conversie-killer. Hieronder versta ik dus de Performance van de website.

Ook Google vindt het belangrijk dat websites snel laden. Zo belangrijk zelfs, dat ze er een serieuze ranking factor van hebben gemaakt. Een snelle website scoort gemiddeld hoger in Google dan een langzame website.

Allereerst onderzoeken ik waar een website verbeterd kan worden. Afhankelijk van de analyse, doe ik een voorstel om je website sneller te maken.

[/toggle]
[toggle title=”Security Joomla”]

Door je website goed te beveiligen tegen hackers, kun je jezelf veel kosten en ellende besparen. Voorkomen is beter dan genezen! Er zijn enorm veel verhalen op internet dat websites gehackt zijn en dat bezoekers of klant informatie is gestolen.

Geloof me, je wilt absoluut niet in het nieuws komen met je site.

Er zijn diverse goede manieren om hackers tegen te houden, maar pas op! Als je dit niet juist doet kan je je normale bezoekers blokkeren.

Dit stukje hackers optimalisatie is dus heel belangrijk en dient heel secuur gedaan te worden.

[/toggle]
[toggle title=”Andere Joomla werkzaamheden”]

Zoals je hier boven ziet kan ik je helpen bij diverse zeer belangrijke Joomla werkzaamheden.

Maar het is slechts een klein aantal van de werkzaamheden die ik voor je kan doen. Ik kan ook helpen bij:

  • Templates bouwen
  • Plugins bouwen
  • Joomla 1.x, 2.x naar Joomla 3.x migraties
  • Opbouwen websites
  • Opbouwen webshops
  • Advies aankoop verkoop website
  • Terugzeggen backups
  • Migratie naar andere server
  • enz

[/toggle]
[/accordion]

Vrijblijvend advies?

Geeft je Joomla! site meer kopzorgen dan bezoekers of klanten? Zit je met je handen in het haar en kom je er niet meer uit? Ben je meer tijd kwijt aan het up to date houden van je site dan aan het invoeren van nieuwe content of producten?

Wil je weer eens echt bezig zijn met je site? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *