Adverteren

Wat is het vanderSluijs Blog?

Het vanderSluijs Blog is opgericht door Theo van der Sluijs. Ik ben dit blog gestart in 1996 en heb honderden artikelen geschreven. Helaas zijn door de jaren heen redelijk wat posts verloren gegaan door het overstappen naar verschillende content systemen. Gelukkig zijn er op dit moment nog steeds zo’n [aps-get-count social_media=”posts”] blog artikelen en er zullen er nog veel bij komen. Door de jaren heen is het van der sluijs blog groter en groter geworden en wordt het naast ICT-ers ook door heel veel anderen bezocht.

Pers

PR vragen zijn altijd welkom! Ik hou me altijd bezig met het ontdekken van nieuwe, innovatieve en creatieve producten. Als je een merk of product wil laten testen en beoordelen door mij, neem dan contact met mij op en vermeld de volgende gegevens:

  • Product Beschrijving
  • Korte Bedrijfsprofiel
  • Release Datum

Blogger

Naast mijn baan als ICT Manager ben ik fulltime blogger op deze site en op http://40enfit.nl. Tevens ben ik vaste gastblogger op:

Bereik/Doelgroep &  website stats

Vandersluijs is een groeiende site. Wilt u deze gegevens weten, stuur ons dan even een berichtje via het contact formulier.

De doelgroep zijn deze site zijn personen tussen de 20 en 50 die geïnteresseerd zijn in gadgets, technologie, development, fotografie en lifestyle.

Fotografie

  • Canon 6D + Tamron 18-200 objectief
  • GoPro 3+

Vlog camera

  • GoPro 3+
  • iPhone 5s

Vragen?

Gelieve alle voorstellen en vragen via het onderstaande formulier te stellen:

[contact-form to=’theo@vandersluijs.nl’ subject=’vandersluijs.nl contact’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]