Verdubbel de levensduur Accu HTC Desire

Heb je dat ook, dat de Batterij / Accu van de HTC Desire of Google Nexus ONE het net 1 dag uithoudt. Als dat uberhaupt al lukt ? Ligt jou HTC Desire ook elke nacht op te laden ? Dat probleem is nu voorbij ! Verdubbel de Accu Levensduur nu met deze eenvoudige stappen. Om de levensduur van de batterij te verlengen dient u deze stappen uit te voeren :

Zet uw HTC Desire aan en laad de HTC Desire op voor 8 uur of meer Koppel de HTC Desire los en schakel de telefoon UIT en laad hem opnieuw op voor 1 uur Koppel de HTC Desire nogmaals los en zet hem AAN voor 2 minuten zet de Desire daarna UIT en laad hem nogmaals voor 1 uur op.

De levensduur van de Batterij / Accu van de HTC Desire moet nu bijna zijn verdubbeld. Ik heb het getest op mijn eigen toestel en het lijkt inderdaad te werken. Na 7 uur alles aan te hebben staan is er maar een klein streepje weg uit de batterij display van de HTC Desire.

 

Nerd Herder ☆ Scrum Master ☆ Jira Ninja ☆ Freeletics evangelist ☆ Photo Shooter ☆ Dad ☆ Husband ☆ Zookeeper ☆ Blogger Fit Dutch Bodies ☆ Dutch

T-Mobile dekkingskaart

De klant trekt ten strijde en T-Mobile trekt zich terug

Polar V800 H7 connection

Solution Polar V800 M400 Heart rate H7 Connection problem

GripTight Gorillapod vlogger review

Site Footer