18 dagen zonder Social Media

Okay, eerlijk is eerlijk! Ik heb niet helemaal 100% vrij geweest van Social media. Maar ik heb het alleen echt gebruikt wanneer ik het of nodig had voor mijn werk of wanneer ik even een bedrijf moest wakker schudden via Twitter.

Voor de rest gaat het prima…. toch?

Ik moet zeggen… het gaat goed zonder Social Media! Facebook is van mijn telefoon gebleven. En heb ik eigenlijk ook niet zo zeer behoefte meer aan. Misschien ga ik het gewoon wel uit mijn leven bannen! Weg er mee! Hopsakee!

Het voegt ook niet echt heel veel meer toe! Ik wil niet van iedereen weten dat ze deze week voor de 80e keer uit eten gaan, hoe geweldig ze het wel niet hebben enz!

Nee ik mis het niet!

Twitter miste ik wel! Dat wil zeggen, ik heb nooit echt veel geswiped op twitter, maar ik meld wel vaak mijn ongenoegen over diverse bedrijven, al dan niet voortkomend uit een blog post hier op mijn site.

Dat had ik dus relatief snel terug op mijn telefoon, maar puur en alleen om in contact te blijven met KPN, T-Mobile, Eye Wish, Vodafone en Eyes and More!

Verder gebruik ik het niet meer.

Instagram… ja Instagram…. dat had ik niet verwijderd. Wel had ik heel veel mensen die ik volgde verwijderd. Er kwamen zo veel foto’s langs. Niets zeggende foto’s! En daar zit ik dus niet zo veel meer op! Alleen voor mijn werk zo nu en dan.

We lanceren binnenkort een nieuwe site met wat instagram foto’s er op! Dus het meeste gebruik ik het daar voor.

Dus hoe gaat het? Eigenlijk best goed! Ik hou veel tijd over! Om bijvoorbeeld blog artikelen te schijven!

Nerd Herder ☆ Scrum Master ☆ Jira Ninja ☆ Freeletics evangelist ☆ Photo Shooter ☆ Dad ☆ Husband ☆ Zookeeper ☆ Blogger Fit Dutch Bodies ☆ Dutch

Facebook, de ondergang van internet!

Review, Dan Brown: Het verloren symbool

Canon 60D verkopen

  • Onno

    Heel goed. Ik doe ook niet aan al die social media mee. Ik heb gelukkig niet eens een “smart” phone. Best lekker als je uit gaat met je vrouw en gewoon met elkaar praat en niet bezig bent met je telefoon. Want dat zie ik om mee heen heel veel, dat mensen samen aan een tafel of iets zitten en alleen met de telefoon bezig zijn.

  • Ja rete irritant… ik doe er deels ook aan mee. Maar het minderen gaat heel goed! Facebook is van mijn telefoon! Nu nog afkomen van andere social media!

Site Footer