Wix.com simpel online websites bouwen

Wix.com, ik had het op internet al vaak voorbij zien komen. Online een website bouwen, ik was is redelijk sceptisch om dit te gaan inzetten voor een website. Want zelf een online website bouwen dat werkt toch helemaal niet? Ik zelf ben groot fan van WordPress en heb er voor systemen zoals Joomla! gebruikt. Nu weet ik dat je WordPress ook via een cloud (online) omgeving kan gebruiken. En ik heb zelf Blogger en Ghost gebruikt…. maar ik kwam toch steeds weer

Lees meer...

Uitpakparty Gorillapod

Vorige week kreeg ik een doos binnen van Degreef & Partner en ik was blij als een kind. Want in de doos wist ik al zou ik twee Joby Gorillapod’s vinden! Een must voor iedere vlogger en/of product reviewer!

Review selfiestick, hoesjes, kabel en pen voor iPhone 5s

Vorige week kreeg ik van Mobielkoopjes diverse producten toegestuurd om te reviewen. De accessoires die ik zelf mocht kiezen heb ik genomen voor mijn iphone 5s maar ze hebben natuurlijk voor verschillende merken mobieltjes diverse accessoires te koop. De video-review is gemaakt met een Nikon 1 J5, wat helaas niet zonder slag of stoot ging.

Review Nep Beat By Dr. Dre Hoofdtelefoon Studio

In Griekenland op het eiland Kreta, om iets specifieker te zijn heb ik een Beats By Dr. Dre Hoofdtelefoon gekocht. Net echt… maar voor de prijs van slechts €. 16,99 ging ik er bij voorbaat al uit dat deze niet echt zou zijn. Maar dat maakte me ook niet uit! Ik wilde voor €. 16,99 wel eens zo’n nep ding testen. En eigenlijk… krijg je best een aardig geluid voor nog geen 17 euro!

Promixx uitpak party, mijn eerste VLOG

Sinds kort zijn er nogal wat bedrijven die me vragen of ik een review wil maken van hun producten. Zo stuurde de importeur van PROMiXX mij laatst de PROMiXX. Natuurlijk ben ik druk bezig om er een review over te schrijven maar ik wil dit soort bedrijven die mij deze producten geheel kosteloos laten gebruiken toch iets meer geven.

Annoying noise HP envy 7640 solution!!!

Beep…. Beep … Beep a constant beeping noise in my ear when I turn on the HP envy 7640. I was about to pull out my hair… or throw the HP 7640 out of my window. It drove me crazy!!! And then I found te sollution!

Site Footer