Een week of 3 geleden kwam Björn van Doubdle nog eens langs om te praten over de Doubdle gezonde frisdrank.

We hadden beide weer veel te vertellen, ik over mijn knie blessure en dat ik toch aan het hardlopen was geslagen en Björn over wat hij allemaal aan het doen was om Doubdle in Nederland nog meer op de kaart te zetten.

Natuurlijk kreeg ik weer wat blikjes Doubdle van hem en toen ik hem vertelde dat ik met een groepje van 10 collega’s de Mud Masters ging lopen kreeg ik voldoende voor de hele groep.

Doubdle frisdrank

Nog niemand van de groep had ooit van Doubdle gehoord, laat staan gedronken.

Is dit eens soort Red Bull?

Ja, dat vroeg bijna iedereen. Red Bull… nee dat is niet gezond jongens (en dames) we gaan een Mud Run doen, geen 538 Jingle Ball (ja, daar ben ik ook met de meeste van deze groep collega’s geweest). We gaan dus gezond doen!

Doubdle is de gezonde frisdrank! Kijk maar naar de ingredienten! Zit géén E in! En geen toegevoegde suikers!

Verbaasd waren ze er over. Geen E’s? Geen Suikers? Dat kon natuurlijk niks zijn! De dagen voor de Run heb ik ze al wat blikjes gegeven.

Koud drinken!

Één voor thuis, de rest voor na de Run. Sommige konden niet wachten en Tsssss open dat blikje.

Doubdle verrassend lekker!

Overal zag ik plots Doubdle staan! En gedronken worden!! Lekker! Verrassend lekker!

Man dit is lekker!

Ja ik weet het 🙂

Geen van mijn collega’s heb ik gehoord over dat ze de smaak niet lekker vonden. Wel hadden ze allemaal een andere smaak sensatie. De één vond het naar cassis smaken, de andere naar een soort van Bes met zurige citroen afdronk.

Maar iedereen dronk het.

Waarom Doubdle anders is!

    n

  1. Geen Suikers
  2. Geen conserveringsmiddelen
  3. Geen kleurstoffen toegevoegd
  4. Weinig calorieën
  5. Rijk aan vitaminen en mineralen
  6. n

5 punten die in menig andere frisdrank juist het tegenovergestelde zijn. De meeste frisdranken bevatten namelijk vaak veel suikers, veel conserveringsmiddelen en kleurstoffen, een enorme hoeveelheid aan calorieën en Géén… ja GEEN vitaminen of mineralen!

En dat maakt Doubdle dus wel een gezonde frisdrank! En één die nog lekker is ook!

Heb je niet nog een blikje? Hoorde ik na de Mud Run! Tuurlijk heb ik dat! Daar ging mijn “eigen” voorraad.

Waar kan ik dit kopen?

doubdleOh oh! Probleem! Het is niet te koop. Althans, niet in de supermarkt! Gewoon bij de sportschool, De hockey club, de tennis club! Dus het is best te krijgen, maar het is een drankje wat graag wat exclusiever wil blijven en dus niet in het supermarkt schap naast de red bull wil staan.

En dat is prima! In het Omnium zwembad waar ik regelmatig kom verkopen ze het ook. Dus neem ik tegenwoordig daar geen bak koffie meer, maar een blikje Doubdle!

Tja…. moet ik alleen nog even wat verzinnen voor de volgende Obstacle Run, want mijn collega’s verwachten natuurlijk dat ik weer Doubdle mee neem.

En ik heb alleen nog witte Doubdle sokken en een witte Doubdle buff, en die neem ik liever niet mee naar een Obstacle. Want wat wit is…. moet wit blijven 🙂