Hoe lang ben ik al bezig met fitter worden…..? Een maandje of 4 á 5… het voelt echter als een paar weekjes. Maar zo ziet het er niet uit. Niet alleen is er zo’n 12 kilo aan vet vanaf. Maar ook mijn spieren beginnen eindelijk te groeien.

IMG_5916

Mijn schouders, armen borst het groeit allemaal lekker. En natuurlijk mijn benen worden steeds gespieder.

Echter krijg ik ook op steeds vreemdere plekken spieren. Nou ja, vreemd… nekspieren, gespierdere handen en ook gespierde billen.

Het sporten helpt echt om er steeds beter uit te zien.

Maar ik zie het niet alleen zelf.

Vorige week al zei de bootcamp trainer verbaasd te zijn over de enorme fitheid sprong die ik had gemaakt. Niet alleen dat  maar dat ik er enorm goed uit zag en dat resultaat van het sporten echt te zien was.

Ik dacht.. ach.. .dat zegt hij een keertje en het zal wel. Maar deze week kreeg ik complementen van veel van mijn mede bootcampers. Wat slik jij man? Hoe doe je dat? Waar zijn die kilo’s gebleven? Waar komt dat lichaam vandaan?

Wat slik jij man?

En geloof het of niet, maar tot zo’n anderhalve maand geleden liep ik altijd achter aan. Ik hoste achter de groep en na twee jaar bootcamp kon ik ze gewoon nog niet bij houden.

Waar zijn die kilo’s gebleven?

Nu loop ik sinds 2 weken voor op. Ik voel gewoon dat ik barst van de energie. Tuurlijk heb ik het echt soms nog wel eens moeilijk… en mede-bootcampers denken “Nee nee, theo mag niet winnen!” dus zetten ff extra aan… dus ga ik ook tot het gaatje!

Al met al is het resultaat na zo’n korte tijd eigenlijk verbluffend! Maar ik ben er nog niet! Er moeten gewoon echt nog wat kilo-tjes aan vet af en nog wat spiermassa er bij.

Maar…. als ik het kan! Kan jij het ook!!! Succes en hou me op de hoogte van jou vorderingen!