Echte aandacht bij Eye Wish Opticiens! Kent u die reclame? Eye Wish opticiens, meer oog voor jou. Nou dat heb ik helaas niet helemaal zo ervaren.

nnnn

U heeft bovenstaande reclame vast wel eens gezien. Meer oog voor jou! Eyewish zegt met het filmpje dat ze je echt helpen! En dat wilde ik zelf wel eens beleven.

Na mijn niet zo fijne klant-beleving bij Eyes en More heb ik een afspraak gemaakt bij Eye Wish in Goes. Afspraak maken ging goed en toen ik kwam werd ik direct netjes geholpen.

Er werden meerdere testen gedaan en dat verliep netjes en aangenaam. Ik had niet hele slechte ogen, maar voor langere tijd lezen en computer werk zou het wel aangenamer zijn voor me om toch een bril te nemen. 

Daar was ik het zelf mee eens dus ging ik daar natuurlijk mee akkoord.

Keuze montuur bij Eye Wish 

Wat ik eigenlijk op dat moment al vreemd vond is dat er niet gesproken werd over een bedrag. Ik bedoel, die glazen kosten geld toch?

Eerst maar even een montuur uitzoeken. Eye Wish roemt zich zelf voor de persoonlijke aandacht en styling en daar had ik dus hoge verwachtingen van.

Ik vroeg aan de dame die me hielp wat voor montuur er het beste zou passen bij mijn gezicht. Ik had namelijk gelezen dat ieder soort gezicht (rond / vierkant, hartvormig enz) een bepaald soort montuur combinatie had.

Eigenlijk kreeg ik geen antwoord terug. Ik pakte maar een montuur die er leuk uit zag en zette hem op. Zonder enig verder stilistisch advies  kreeg ik de ene na de ander gelijksoortige bril ter test aangereikt.

Na zelf dan maar een keuze te hebben gemaakt werd het als prima beschouwd

Stijladvies van onze stylisten, die is er niet

Uw bril is een persoonlijk visitekaartje. Daarom wilt u een bril die goed bij u past. Daar zorgen we graag voor bij Eye Wish Opticiens. Met stijladvies van onze stylisten.

Onze prijs is het Eye Wish bewijs

Nou, glazen, montuur… op naar een zitje om alles in te vullen.

Helaas, kwam ik niet in aanmerking voor een zorg vergoeding. Ach, dat hoeft toch ook niet. Hoe duur kan een bril tegenwoordig nou zijn?

Ik moest snel snel nog “even” tussendoor een keuze maken voor het soort computer bril, dichtbij en een meter  of 2 meter of 3 meter…

Op het zelfde blad zag ik al wat prijzen staan… en dacht : “pfff onderste kiezen jongen, anders gaat het echt veel geld kosten”.

Ik maakte mijn keuze en ze ging aan de slag met de rekenmodule.

“2 glazen, montuur, ontspiegelt, speciaal blue clear”, “oh, u krijgt 50 euro per glas korting”!

Wow… ik dacht…. “dit wordt de meevaller van de maand!”, “Ik zit straks met een toppie bril op voor weinig!”.

Dat is dan 368 euro

Ummmm sorry?  368 euro? Ik kreeg toch 50 euro korting per glas? “Die zit er al in verwerkt, meneer”

Okay, kleine recap!

Ik werd netjes geholpen bij het opmeten van mijn ogen.

Niemand vertelde mij wat dat zou kosten (zit er bij als service mag ik hopen)

Een echte styliste heeft mij niet geholpen, althans ik hoop dat dat verder gaat dan, probeer deze eens probeer deze eens probeer deze eens.

Niemand vertelde mij wat of wel glazen zouden gaan kosten, of wel wat de montuur zou gaan kosten.

“Dit montuur kost 200 euro meneer, past dat binnen het budget wat u in gedachten had?” is niet gevraagd.

En dan 368 euro….. persoonlijke echte aandacht toch?

Voor ik het wist had ik ja gezegd…. zonder na te denken had ik ja gezegd…. zonder te denken… dit is een absurd bedrag… had ik ja gezegd.

A.s. zaterdag ga ik terug naar Eye Wish goes. Neem ik mijn vrouw mee…. die speelt dan styliste en gaan we samen kijken of er een iets goedkoper montuur is.

Hopelijk krijg ik dan van mijn vrouw de aandacht die ik wilde en kunnen we de prijs iets drukken.