Hoe breng je radiator folie aan

En bespaar je er geld mee?

Energie Coach

Als energie coach krijg ik vaak vragen over de meest simpele isolatie mogelijkheden. Ik dacht, misschien moet ik ze eens gaan opschrijven en de antwoorden op mijn blog zetten. De vraag aan mij was:

Hoe breng ik Radiator folie aan!

Radiator folie is een dunne laag van reflecterend materiaal dat je kunt aanbrengen op je radiator om warmte beter te laten afstralen en om warmteverlies te verminderen. Dit kan helpen om je energiekosten te besparen en om het comfort in je huis te verhogen.

Het aanbrengen van radiator folie is eenvoudig en kan door bijna iedereen gedaan worden. Voordat je begint, is het belangrijk om de radiator goed te reinigen en te zorgen dat hij droog is. Vervolgens kun je de radiator folie uitrollen en op de radiator plakken. Gebruik een liniaal of een ander recht hulpmiddel om ervoor te zorgen dat de folie recht wordt aangebracht.

Radiator folie is een kosteneffectief middel om warmteverlies te verminderen en om je energiekosten te besparen. Het kan ook helpen om het comfort in je huis te verhogen door te zorgen dat de warmte beter wordt verspreid. Als je meer wilt weten over radiator folie en hoe je het kunt aanbrengen, raad ik aan om verder te zoeken op internet of om advies te vragen aan een professioneel.

LET OP, de zilveren kan moet richting de radiator. Niet richting de muur.

Did you find this article valuable?

Support Theo van der Sluijs Blog by becoming a sponsor. Any amount is appreciated!