Okay, ik moet eerst even bekennen dat ik me niet helemaal aan het insanity fit test schema hou. Dit kan niet omdat ik op woensdag ook al aan bootcamp doe (en dat wil ik echt niet missen) en omdat ik op dinsdag vaak mijn rustdag heb ivm de zwemles van mijn zoontje ’s avonds.

Daarnaast zit ik al halverwege week 3 en dacht plots…. oh ja die fit test moet ik nog doen. En jawel hoor, ik heb hem zojuist afgerond.

Mijn tweede Insanity fit test…. het kan natuurlijk niet anders dan dat ik fitter moet zijn geworden na 2,5 week insanity en 3x bootcamp tussendoor. Maar hoe fitter ben ik dan geworden?

Als je begint met insanity moet je eerst een “Insanity fit test” doen. Als ik eerlijk ben kwam ik daar best goed vanaf. Van de twee personen op de TV die ook de fitness test deden had ik verwacht dat ze veel hoger zouden uitkomen dan mij. Maar dat viel dus wel mee. Tuurlijk waren ze fitter, maar niet zo veel fitter dat ik dacht dat dit voor mij nooit haalbaar zou zijn.

Maar vandaag dus mijn tweede fit test gedaan. Bij de eerste oefening ging ik gelijk helemaal los. Ik dacht “alles geven, alles geven!”. Dat moet natuurlijk ook van Shaun T. Maar als je bij je eerste oefening alles, maar dan ook echt alles geeft…. hoe denk je dan dat de overige oefeningen gaan…. yep…. niet 🙂

Mijn test kwam er prima uit hoor. Ik ben tevreden, maar bij de suicide jumps was mijn batterij echt ff helemaal leeg. Kreeg er niet meer uit geperst dan de 16 die ik bij de eerste insanity fit test ook had.

Niet erg want voor de rest ben ik vooruit gegaan.

Ben benieuwd hoe het er over 2 weken uit ziet.

 

Insanity fit test 2 40 en fit

Insanity fit test 2 | 40 en fit