n n

Jaren at ik (en nog steeds overigens omdat ik nog in de kast heb staan) cruesli. Oftewel muesli met een berg suiker er aan om er van die cruesli klonten van te maken.

En jaren at ik dat al met yoghurt, magere yoghurt wel te verstaan.

Ik dacht dus dat ik daar goed aan deed, terwijl ik bergen suiker naar binnen aan het scheppen was en ik me dit dus niet realiseerde.

< !–more –>

n Cruesli (wat eigenlijk een merknaam is en geen product naam) wordt gemaakt door muesli met olie / boter en suiker, honing of een suikervervanger te bakken tot een brok.

n n

n Olie, boter, suiker of suikervervanger…. (honing is prima, al is het zoet en calorierijk!) …. of te wel slechte vetten en suikers. Die je dus dik maken (of in ieder geval je buikje in stand houden 🙂 )
In mijn artikel Dump suiker in ontbijt kan je lezen hoeveel suikers en troep er in Cruesli zit.

n n

n
Maar dit artikel gaat over MyMuesli. Bij MyMuesli zeggen ze gezonde, biologische hoog kwalitatieve muesli te maken. Gezond en ook nog eens zelf samen te stellen. Het is aan de prijs, maar als het goed is dan mag het van mij ook wat kosten.
Dus bij de aanbieding van hun Paas-Ei gevuld met kleine busjes gevuld met diverse soorten Muesli dacht ik, laat ik eens een ei bestellen 🙂
In het paas-ei zitten de volgende smaken:n

n n

n

n n

    n

  • n Schoko Mueslin
  • n

  • n BerryWhiteChocM Mueslin
  • n

  • n Beeren Mueslin
  • n

n n

n Misschien denk je…. ummm wat? Ja het is duits, MyMuesli is duits en ze vertalen blijkbaar niet alle producten. Ook niet alle teksten op hun NL-versie van de site overigens.n

n n

n Maar goed, hoe smaakt dat dan. Om eerlijk te zeggen vind ik het een beetje flauw, mild misschien te mild. Om eerlijk te zijn vond ik er niet veel smaak aan zitten. Maar kan ook gewenning zijn aan de smaak sensaties die ik bij de vreselijk gesuikerde cruesli had.n

n n

n De komende week eet ik nog meer van deze muesli’s uit het ei. Wel steeds de zelfde smaken, maar misschien moet ik wennen.n

n n

n Het is gezond, maar ben ik blij met de smaak…. ik weet het nog niet.n

n n

n Ze hebben ook havermout, misschien moet ik dat eens proberen.n

n