Die gingen niet!

Een maandje of wat geleden kocht ik een “Men’s Health” magazine en daarin zag ik een grote advertentie dat je je kon opgeven voor “Survival of the Fittest” in Londen. Ik dacht… zal eens een grap uit halen met een goede vriend van me.

Dus ik app-te hem een foto van de advertentie met daar onder de tekst:

Zeg, wat denk je er van? Doe je mee?

Zijn antwoord was :

Seriously?

Ik:

Yep! Very seriously!!!

Eigenlijk dacht ik… nou dat gaan we nooit doen. Even een grapje uit halen.

Ik dacht dus dat zijn antwoord zou zijn… nou pff 450 euro voor ff een obstacle run in Londen, das nogal geld. Ja dat is zeker nogal wat geld.

Maar…… hij antwoordde:

Okay, doen we!

Shit! Nee gaaf!!!! Damn dat had ik niet verwacht! Okay… grapje van 450 euro maar wel heel gaaf om te doen!

Dus gaf ik ons op via marathonsinternational.nl! Na een kleine maand (en een kort u heeft zich zelf opgegeven mailtje) dacht ik… zal eens mailen met het bedrijf dat samen met “Men’s Health” deze trip organiseert. Maar het bleek nogal moeilijk om 10 man bij elkaar te krijgen. 10 personen was het minimum om dit te organiseren. Op 1 juli zouden ze laten weten of het door zou gaan.

Op 1 juli helemaal niks… ik dacht ik wacht het nog even af. Op 3 juli kreeg ik een mailtje dat de inschrijf periode verlengt was tot 1 aug. Ik dacht… nou dat is positief… waarschijnlijk hebben ze bijna voldoende personen om de reis door te laten gaan.

Op 15 juli kreeg ik een volgend mailtje met de mededeling dat de hele reis niet door ging.

Dus… Men’s Health… het magazine “Voor alles wat mannen willen weten”, het blad over Alles wat de man beweegt over gezondheid, fitness & sport, relaties, voeding, psyche, stress, mode & persoonlijke verzorging, erotiek en reiz. Kan niet 10 gezonde top fitte personen bij elkaar krijgen.

Oftewel…. ik behoor bij de enige (minder dan) 10 man die zich fit genoeg vind in Nederland om hier aan mee te doen? …. okay, kan natuurlijk ook liggen aan het bedrag van 450 euro. Maar het gaat dus niet door!

En dat gaat de rest van fit Nederland en Men’s Health me mooi ff niet door mijn neus boren!

Dus… heb ik het zelf geregeld.

Via RatRaceEntries kan je je opgeven voor de “Survival of the Fittest“. Kosten 102 euro. Zit bijna vol, dus op schieten.

Ik heb via Expedia de vlucht en het hotel geregeld, dan krijg je korting omdat je het samen regelt en je bent in 1x klaar. Kosten 266 euro totaal.

Dus ben je klaar voor 368 euro! Kijk… dat scheelt bijna 100 euro op de Men’s Health prijs. Okay…. moet alleen nog transport regelen van de luchthaven naar het hotel (hotel, ligt naast het Wembley park dus vanuit het hotel beginnen met de survival) dat kost max 40 euro, dus houden we nog 50 euro over om te eten.

We gaan dus meedoen! Ik hou jullie op de hoogte!

Oh ja, en niks verkeerds over Men’s Health en Marathons International hoor, het is gewoon jammer dat er niet voldoende mensen zijn die mee gaan.