n Doelen, je moet ze hebben om tot iets te komen. Ik wil gewicht kwijt, meer spiermassa en meer conditie. Dat komt niet vanzelf, dat doe je door te sporten. Echter wil ik mezelf doelen stellen om op deze manier een extra drijfveer te hebben om te sporten. Sporten alleen om gewicht kwijt te raken, voor spiermassa of om de conditie is zo saai.n

Dus stelde ik doelen op om andere doelen te halen. Dus gaf ik me op voor Bootcamp 700 Vlissingen.

Er staat iets bijzonders te gebeuren in de gemeente Vlissingen. We weten allemaal dat de stad Vlissingen dit jaar haar 700ste verjaardag viert en dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Bootcamp Vlissingen organiseert daarom op vrijdag 29 mei 2015 een sportief evenement op het Nollestrand van Vlissingen. Met 700 ervaren en onervaren bootcampers hopen wij Vlissingen als sportstad op de kaart te zetten. Tegelijkertijd laten wij je graag kennismaken met bootcamp én help je indirect mee in de strijd tegen malaria in Ghana.

Bootcamp Vlissingen is een initiatief van Talent Support personal training, een jong bedrijf dat bestaat uit de personal trainers Ivo van den Broeke en Eelco van Gemert. Bootcamp is een zeer complete work-out waarmee je het gehele lichaam traint op een leuke en gevarieerde manier. Je verbetert hierdoor niet alleen je conditie en kracht, maar ook je balans, coördinatie, houding en stabiliteit. Tijdens het Bootcamp 700 evenement ervaar je in een workshop van 45 minuten deze energieke, gevarieerde en intensieve full-body work-out op één van de mooiste locaties van Vlissingen.

Dit spektakel wordt medegeorganiseerd door het bestuur van Stichting Nurses on Tour. Deze stichting zet zich, sinds 2007, belangeloos in voor het bestrijden van malaria in het noorden van Ghana. Door middel van het geven van gezondheidsvoorlichting en de distributie van geïmpregneerde muskietennetten vechten zij al jaren tegen de malariamug die nog altijd de voornaamste reden is van kinder- en moedersterfte in Ghana.

Ik laat je na 30 mei weten hoe het was!

foto by Monica Nuñez