Oplossing Polar v800 bluetooth connectie probleem

Dus je hebt een Polar V800! Geweldig ding hé! Ik denk echt dat het één van de beste Sport-Smart-Watches is die ik heb getest.

Alles zit er op en er aan, en ik kan me niet voorstellen om hem een dag niet te dragen. Maar helaas is er één onderdeel dat me zo nu en dan in de steek laat. En dat is de Bluetooth connectie met mijn telefoon.

Wat je ook probeert, hij kan plots geen connectie meer leggen met je telefoon of uberhaupt syncen met je telefoon.

Maar gelukkig heb ik de oplossing voor dit probleem gevonden!

_Looking for an english version? Click here!_

Dus je hebt een mooie Polar V800 met een bluetooth connectie probleem? Nou heel veel mensen hebben dat! Wanneer je op google zoekt krijg je maar liefst 20.600 resultaten!

Je bent dus niet alleen met dit probleem! Ik had ook problemen met mijn Polar V800 bluetooth connectie.

Polar v800 bluetooth probleem

Geruime tijd vond ik het krijgen van zogenaamde smart messages op mijn V800 erg handig. Whatsapp, skype, mail enz alles kwam op mijn Polar v800. Maar op een gegeven moment stopte de berichten.

Ik vond het niet heel erg, ik kon nog steeds de berichten op mijn telefoon zien, en de Polar v800 liet sowieso niet het gehele bericht zien dus moest ik wanneer ik dacht dat het belangrijk was toch mijn telefoon er bij pakken.

Maar toen stopte mijn Polar v800 ook met het syncen van data via mijn telefoon!! Moest ik nu echt mijn horloge aan mijn computer koppelen via usb kabel om de data te gaan syncen? Anders zou ik nooit mijn resultaten zien in Polar Flow online.

Wat ik ook probeerde het werkte gewoon niet. Ik verwijderde de bluetooth connectie, en probeerde de connectie terug te krijgen. Ik verwijderde de Flow App, en zette het terug.

Het werkte allemaal niet! Ik probeerde alles maar de connectie kwam niet terug. Nooit meer Smart Messages op mijn horloge, geen data sync voor Polar Flow.

En nu?

Oplossing polar v800 bluetooth connectie

Hier heb je hem! De oplossing voor de Polar V800 connectie problemen! Wanneer je de volgende stappen volgt krijg je je connectie met de V800 via Bluetooth weer terug. En heb je dus weer smart messages en data sync met je telefoon! Hoera!!!

 1. Verwijder de Bluetooth connectie op je telefoon met de Polar V800
 2. Verwijder de Flow app op je telefoon, en ja verwijder ook alle data!
 3. Herstart je telefoon!
 4. Verwijder de bluetooth connectie met je telefoon op je horloge!
 5. Soft reset het horloge. Druk alle 4 de hoek knoppen op de V800 tegelijkertijd in en wacht! Zodra het Polar logo op het scherm verschijnt laat je de knoppen los.
 6. Wacht tot de herstart op je horloge is afgerond.
 7. Wacht tot de herstart van je telefoon is afgerond.
 8. Installeer de Polar Flow app op je telefoon
 9. Log in op de Polar Flow app op je telefoon
  1. Wanneer de app vraagt om de linker onderste knop in te drukken op je horloge doe dat dan.
  2. Wanner de App vraagt om met je horloge je telefoon aan te raken, doe dat. Geen idee waarom ik dat doe, want mijn iPhoney 5s heeft geen nfc chip maar ik doe het toch!
  3. De telefoon vraag om een pincode die getoond wordt op je horloge. Vul die code in..

En klaar!!!

Wanneer je bluetooth connectie weer eens problemen geeft, volg dan gewoon bovenstaande stappen en je Polar V800 zal het weer doen!

Looking for an english version? Click here!__

Did you find this article valuable?

Support Theo van der Sluijs Blog by becoming a sponsor. Any amount is appreciated!