De uitkomst van de eerste Poll (Moet ik wel of niet gaan naar de Postcode Loterij Miljoenenjacht) was overigens dat ik wel moest gaan. Wel gaan 90{552a1588bb9eb735429f59d57409ff887e66f94f57e5c6934cda5632d3a5ead3} (36 votes)

Niet gaan 10{552a1588bb9eb735429f59d57409ff887e66f94f57e5c6934cda5632d3a5ead3} (4 votes)

Natuurlijk ben ik nooit naar de postcode loterij studio geweest. Want mijn uitnodiging was nep !

Update : Hier kan je je dus aanmelden : http://www.goudenkoffer.nl/Studiocode.htm Update 2: 31-03-2010 Okay blijkbaar hebben de meeste mensen het nu wel door.

Een uitnodiging krijgen voor de Postcode Lotterij Miljoenenjacht hoeft niet gelijk te betekenen dat u ook daadwerkelijk uitgenodigd bent. Bij mij zag het er zeer echt uit allemaal, inclusief uitrijkaart voor de parkeergarage enzo.

Ik dacht… cool, ik zit straks in de studio bij de Postcode Lotterij Miljoenenjacht. [ad#Klein]Totdat ik die code in ging vullen…. toen bleek het allemaal te gaan om de verkoop van meer loten. Des te meer loten u koopt, des te hoger de kans dat u straks uitgenodigd wordt.

Oftewel, ik zat helemaal niet in de studio… en als ik meer loten zou kopen van de postcode lotterij zou dat niet betekenen dat ik in de studio zou komen. Gewoon ordinair geldklopperij dus.

UPDATE – PAS OP :

Nationale Postcode Loterij , Postcode kanjer wil extra loten aan u verkopen.

Ja, waarschijnlijk krijgt u dus van de Nationale Postcode Loterij ook een mailtje binnen waarmee u extra kans kunt maken op 20 miljoen door de unieke persoonlijke code te gebruiken. Echter, aan die unieke persoonlijke Nationale Postcode Loterij code heeft u niets. Het gaat er bij de postcode kanjer namelijk alleen maar om, om zo veel mogelijk Nationale Postcode Loterij loten te verkopen.

Natuurlijk maakt u dan meer kans, echter u bent niet speciaal geselecteerd door Nationale Postcode Loterij met deze persoonlijke unieke code om ook daadwerkelijk deze 20 miljoen te winnen. Dus wilt u geen extra loten kopen van de Nationale Postcode Loterij, verwijder het mailtje dan. Als u een lot heeft dan maakt u net zo veel kans op de postcode kanjer van 20 miljoen als de rest van nederland.