Vorige week kreeg ik een doos binnen van Degreef & Partner en ik was blij als een kind. Want in de doos wist ik al zou ik twee Joby Gorillapod’s vinden! Een must voor iedere vlogger en/of product reviewer!

In de Doos vond ik twee Gorillapods de Joby GripTight GorillaPod en de Action Clamp & Gorillapod Arm GoPro.

Wat is een Gorillapod

GorillapodVoor de mensen die niet weten wat Joby of een Gorillapod is….

Joby is een jong merk met allerlei camera accessoires. In 2006 brachten ze de Gorillapod flexibele camera statieven op de markt. En daarmee zijn ze in één klap heel bekend geworden. Gorillapod statieven zijn namelijk geen normale statieven!

De Gorillapod is het bekendste product van Joby! Bij dit product heeft Joby vooral gekeken naar een combinatie van design en functionaliteit. De statieven zijn niet alleen erg mooi, maar ze zijn ook nog eens super functioneel. Je kan de statieven neerzetten als een driepoot maar je kan de poten van de statieven ook buigen zodat je de als het ware om iets heen kan wikkelen.

Zo wordt ieder object wat je in de natuur of stad tegenkomt jou statief! Een jonge dunne boom, een paal van wegbewijzering, een bankje, een hekje, een balk, je kan het allemaal gebruiken als statief. Je pakt de Gorillapod en je klemt hem er omheen.

Joby heeft al verschillende varianten uitgebracht zoals de Gorillapod Original, Gorillapod Micro, Gorillapod Hybrid, GripTight,  Action Clamp & Gorillapod Arm en de Gorillapod Video. Het zijn stuk voor stuk handige, compacte, licht van gewicht maar toch volwaardige statieven voor uw camera, mobiel of GoPro.

Een must voor iedere Vlogger

Eigenlijk kan je niet zonder een Gorillapod / GripTight of Gopro Action Clamp en Gorillapod arm. Als je vaak vlogt op de zelfde plek, zet je hem neer / klemt hem vast en hij staat altijd op de juiste plek zodat je aan je vlog kan beginnen.

Zo ook aan een balk, of een tafel, het maakt niet uit waar je vlogt of een review maakt, met een Gorillapod weet je dat je goed zit, weet je dat je camera goed zit.

De komende weken zal ik de GripTight, de Action Clamp & Gorillapod Arm en de SLR-Zoom (die ik nog moet ontvangen van Degreef & Partner) reviewen.

Hou deze site dus goed in de gaten!!