Uitzetten wifi

Als je een Wifi modem hebt van ZeelandNet is dit ook direct een WifiSpot! Je kan vrij eenvoudig je WifiSpot uitzetten op het ZeelandNet modem door naar de PiP pagina te gaan!

Let op! Als u uw WifiSpot uitzet kunt u zelf geen gebruik meer maken van WifiSpots. Maar ja…. u wilt waarschijnlijk liever gewoon goed Wifi bereik in uw huis en dan heeft u werkelijk niets aan uw Wifi Modem van Zeelandnet.

Log in om toegang te krijgen tot uw Persoonlijke informatiepagina (PiP), dit kan via de volgende URL: https://secure.zeelandnet.nl/login/index.php

Als u bent ingelogd ga dan naar PIP u komt dan op de Persoonlijke Informatie Pagina van Zeelandnet en Delta.
Klik daar in de groene balk boven in op “Mijn abonnement” en daarna in het menu er onder op “WifiSpots”.

Hier kunt u het Wifi Deel van uw modem aan of uit zetten.

Als u uw WifiSpots account uitzet wordt:
(1) het draadloze WifiSpots signaal van uw Wifimodem verwijderd, én
(2) het niet meer mogelijk gebruik te maken van andere WifiSpots.

Indien u geen Wifimodem heeft maar een modem is alleen (2) van toepassing: het is dan niet meer mogelijk gebruik te maken van WifiSpots. Opmerking: het de-activeren van uw WifiSpots signaal heeft invloed op uw privé netwerk / privé Wifisignaal. ZeelandNet zegt van niet, maar des te meer signalen er in de lucht zijn des te meer invloed dit heeft op uw wifi kwaliteit!!

U kunt uiteraard uw WifiSpots account in de toekomst ook weer activeren. Dit betekent dat het WifiSpots signaal weer op uw Wifimodem wordt geactiveerd (alleen bij een Wifimodem en niet bij een modem), én uw bestaande gebruikersnaam en wachtwoord weer kunt gebruiken voor WifiSpots.

Indien u de instelling van Wifispots heeft aangepast dient het modem door u uit- en weer aangezet te worden. U kunt dit doen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. De instelling is pas actief na herstart van het modem.

Als je geen Wifi-Modem heeft van Zeelandnet dan hoeft u dit ook niet uit te zetten. Grappig feit is dat u wel gewoon gebruik kunt maken van WifiSpots! Mijn advies is dan ook, geen Wifi Modem van Zeelandnet vraag dan ook niet om een nieuw modem!