Wie is Theo van der Sluijs?

Ik heb al meer dan 1000 blogartikelen geschreven op allerlei verschillende sites zoals deze en hier. Dus het is hoog tijd dat ik wat meer over mezelf vertel.

Mijn naam is Theo van der Sluijs (iTheo) en ik ben een Nerd Herder ☆ Agility Master ☆ Code Monkey ☆ Life Hacker ☆ Sport Billy ☆ Mannelijk Mens ☆ Getrouwd ☆ Vader van 2 & Legendarisch sinds '75. Ik heb een brede achtergrond in software- en internet- (cloudgebaseerde) e-commerce & applicatieontwikkeling.

Theo van der Sluijs?

Als mentor, onderhandelaar en teamleider bouw ik stevige relaties op tussen mijn teamleden, producteigenaren en stakeholders en help ik de teams tijdens de "sprints" naar de finishlijn. Ik houd mijn teams scherp en probeer hen elke dag hun eigen grenzen te laten verleggen.

Ik ben gericht op technologische kwesties en hoe deze op te lossen met bekende (of reeds bestaande in-house) en nieuwe technologie.

Ik doe contractonderhandelingen met en houd een scherp oog op de softwarelevering van externe bedrijven of ingehuurde middelen. Ik vertaal interne bedrijfskwesties naar FO's en TO's voor deze bedrijven.

Ik vind het enorm leuk om nieuwe technologie te integreren en te adopteren. Ik begrijp de behoefte om IT af te stemmen op echte bedrijfsbehoeften en deze doelen op tijd te bereiken.

Hobbies van Theo van der Sluijs

🤖 Technologie 💡 Energie Transitie & Duurzaamheid 📷 Fotografie 📖 Lezen 🖥️ Wat code schrijven in: Python, Bash, PHP, ASP.Net, HTML, Javascript, CSS 🍿 Sci-Fi / Fantasy / Actie / Komediefilms 🎵 Luisteren naar Apple Music (alle soorten muziek) ⌨️ Blogartikelen schrijven

Je kunt mijn repo's vinden op Github en mijn cv op Linkedin!

Ik woon in een klein dorpje in de provincie Zeeland in Nederland.

Ik ben geboren in het jaar 1975 op 14 mei, dus ik ben nu al meer dan 45 jaar legendarisch op deze planeet.

Contact met Theo van der Sluijs

Wil je contact met me opnemen? Je kunt me een legendarische mail sturen op:

theo[@]vandersluijs.nl

Koop een kop koffie voor Theo van der Sluijs

Vind je deze site leuk en wil je dat ik meer artikelen schrijf?

Koop me alsjeblieft een koffie ☕ of 🍺 en maak me blij! Bedankt ♥️!!

Deze site is gemaakt op Hashnode!