WifiSpots, een Delta netwerk van Wifi Modems die 1 groot wifi punt moeten zijn voor Zeeland. Als het wifi deel op het uw modem aan staat kunt u ook gebruik maken van WifiSpots in Zeeland en daar buiten! Het WifiSpots-netwerk verloopt via een andere internetverbinding dan uw privéverbinding, dus het is relatief veilig om dit aan te zetten en onbekenden op uw internet verbinding toe te laten. De privacy zou altijd gewaarborgd zijn en de internet snelheid zou niet afnemen.

WifiSpots Veiligheid

WifiSpots van DELTA gaan altijd via een extra beveiligde internet verbinding die altijd gescheiden is van je internet verbinding. Hierdoor is jou internet verkeer versleuteld en dus niet zichtbaar voor andere WifiSpot-gebruikers. Je privacy blijft daardoor gewaarborgd. Hierdoor kan je onbezorgd WifiSpots gebruiken en gasten / WifiSpots gebruikers op jou wifi modem toelaten.

Je dient bij gebruik van WifiSpots wel een veiligheidscertificaat installeren op het apparaat waarmee je verbinding maakt met een WifiSpot.

WifiSpots locaties

De oranje kleur op de kaart hieronder geeft aan waar WifiSpots van DELTA te vinden zijn. De bolletjes geven een indicatie van de dekking van het WifiSpots-netwerk weer. Geen idee hoe vaak deze data wordt bijgewerkt bij Delta. Ik probeer iedere nacht de laatste informatie op te halen.

*Let op, het kan even duren voor onderstaande kaart is ingeladen!

Je kunt namelijk ook gebruik maken van alle Ziggo WifiSpots. Maar is het handig om in de al zeer drukke Wifi omgevingen je WifiSpot aan te zetten?

Delta / Zeelandnet zeggen dat het aanzetten van jou WifiSpot geen invloed heeft op jou Wifi kwaliteit. Maar in een tijd dat op de 2,4Ghz alle kanalen eigenlijk altijd al vol zitten lijkt het niet handig om daarbij ook nog eens de WifiSpots aan te zetten.

Nerd Herder ☆ Scrum Master ☆ Jira Ninja ☆ Freeletics evangelist ☆ Photo Shooter ☆ Dad ☆ Husband ☆ Zookeeper ☆ Blogger Fit Dutch Bodies ☆ Dutch