Scrum Gids 2020 in EPUB formaat

Nu kun je de Scrum-gids downloaden in EPUB- en Kindle-indeling.

Scrum is een raamwerk voor het ontwikkelen en onderhouden van complexe producten. De Scrum Guide 2020 bevat de definitie van Scrum. Deze definitie bestaat uit de rollen, gebeurtenissen, artefacten van Scrum en de regels die ze met elkaar verbinden. Ken Schwaber en Jeff Sutherland ontwikkelden Scrum; de Scrum Guide is door hen geschreven en verstrekt. Samen staan ​​ze achter de Scrum Guide.

De Scrum-gids is niet beschikbaar in het EPUB-formaat, dat vond ik niet echt leuk. In 2018 heb ik ook een EPUB-versie van de Scrum-gids gemaakt. Sinds 2017 is er veel gebeurd! Ik ben niet alleen een Certified Scrum Master, ik heb ook mijn Product Owner-certificaat behaald. Toen ik vandaag de nieuwe Scrum-gids zag, dacht ik aan al die mensen die de EPUB-versie van de Scrum-gids 2017 hadden gedownload.

12.483 mensen gedownload! {#12-483-mensen-gedownload-}

Dat is een hoop!

Dus omdat mijn Kobo-lezer nog steeds niet van pdf’s houdt, heb ik niet gewacht en opnieuw de EPUB gemaakt. Maar wacht….

Omdat ik steeds meer naar Amazon verhuis met al mijn spullen (nu gebruik ik Amazon Photos omdat Google vertelde dat iedereen zou betalen, met geld en hun gegevens), heb ik ook een Kindle-versie gemaakt. Weet je … voor de zekerheid kan ik de Scum Master Guide er ook op lezen.

Overigens is de Scrum-gids in vele talen te downloaden. Engels, Duits, Nederlands, Frans in meer dan 30 talen, maar ik snap het nog steeds niet waarom het niet kan worden gedownload in EPUB- of Kindle-indeling.

Maar goed! Ik heb je de EPUB / Kindle versie voor je!

Download Scrum Gids in EPUB / Kindle {#download-scrum-gids-in-epub-kindle}

Alhoewel de EPUB er niet zo gelikt uitziet als de PDF gaat het om de inhoud toch?

Ik heb de PDF van de SCRUM Gids 2020 geconverteerd naar een EPUB. Dat is nooit zo mooi als originele Word docs maar het is leesbaar en bruikbaar.

Heb je een Kindle? Ook die versie heb ik voor je. Ik zelf kan hem niet testen want ik heb geen Kindle dus laat even weten of je hem kan lezen.

In beide gevallen kan ik niet echt zeggen of het er prachtig uit ziet maar het is leesbaar op je reader!

Download Nederlandse EPUB versie

Download Nederlandse Kindle versie

Searching for the English version?

Did you find this article valuable?

Support Theo van der Sluijs Blog by becoming a sponsor. Any amount is appreciated!