Waarom de V800 niet geheel geschikt is voor Mudruns

Blij ben ik met mijn Polar V800! Heel blij! Ik draag hem echt dag en nacht! Hij is mijn sport maatje die me up to date houdt over hoe mijn conditie er voor staat, wanneer ik moet rusten! En belangrijker nog wanneer ik er weer keihard tegenaan kan!

Maar helaas heb ik ook gemerkt dat mijn sportmaatje de Polar V800 me in de steek laat!

Mud runs, Obstacle runs, Strong Viking Runs… je ontkomt er bijna niet aan of er komen bergen modder bij kijken!.

Niet een beetje tot aan je enkels…. nee all the way, van hoofd tot aan je tenen… modder modder en nog eens modder.

Zo ook laatst bij de Strong Viking Brother edition. Ik had ook nog eens mijn Spik-splinter nieuwe inov 8 TerraClaws 250 van 129 euro aan. Binnen 10 minuten zag ik niet eens meer dat ik schoenen aan had! Tja… dat doet eventjes pijn, maar ja…. je hebt niet voor niets deze schoenen aan!

Maar mijn Polar V800 zag ik dus ook niet meer. Stom genoeg had ik hem niet onder mijn lange shirt gehouden (onder de mouw) maar gewoon open en bloot.

En tja… zoals je op de foto’s kan zien was het één en al modder… en als het dan ook nog eens opdroogt dan kan je van het schermpje dus niets meer aflezen.

Shit…. hoe ver hebben we eigenlijk gelopen? Theo!!! Riepen mijn running-mates, “Hoe ver zijn we!”, “Wat verteld dat geweldige horloge van je?” …. ummm nou…. niks!

Hoe zo zie je niks op je Polar V800?

Ummmm er zit modder op! En dat is hard geworden!

Dus tja…. we liepen zeg maar blind de route af. Na afspoelen kwam hij gelukkig weer tevoorschijn! Maar let dus op dat wanneer je een mudrun loopt je de Polar V800 moet afdekken!

En ja hij heeft alles natuurlijk netjes geregistreerd! Zie hier de Relive sessie!

Did you find this article valuable?

Support Theo van der Sluijs Blog by becoming a sponsor. Any amount is appreciated!